Suggesties

 

 

Onze suggesties

 

 

tot en met 9 maart 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuken open van 12u tot 14u30

en van 18u tot 22u

Vrijdag avond tot 22u30

 

 

Voorgerechten


 

Gegratineerde mosselen en grijze garnalen met witlof...12.20

 

Dambord van zwarte en witte pensen, espelette peper,


gekarameliseerde appel...11.20

 

Braadpan van kalfszwezerik met cantharellen...14.50

 


Gerechten



Meunière kalfszwezerik, gebakken aardappelen...23.50


Zeebrasemfilets, witte boter, courgettepuree...21.00


Jonge haan met champignon en dragon saus, kroketten...19.90


Rek van speenvarken met 2 mosterd saus, rosties...20.50

 


Nagerecht



Brownies, chocolade, pijnboompitten en vanille ijs...8.90