Suggesties

 

 

Onze suggesties

 

 

tot en met 22 december 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuken open van 12u tot 14u30

en van 18u tot 22u

Vrijdag en zaterdag avond tot 22u30

 

 

Voorgerechten

 

Eendelever schnietzel met perensaus...14.90

 

Kalfswezerik met sinaasappelsaus...14.90

 

Gebraad geitenkaas op toast met appel, rozijn, spek en honingazijn...10.90

 

Gerechten

 

Haasenrugfilet met "poivrade" saus, jachtgarnituur en knolselderijpuree...25.50

 

Supr├¬me van fazant op "Braban├žonne" wijze, kroketjes...19.90

 

Eendenborst met licht romig groenpeppersaus en zijn aardappel in de schil ...21.30

 

Paardenfilet met lookboter, witloofsla en frietjes...19.90

 

Ierse T-bone, 2 pers, sausen naar keuze, frietjes en sla...64.90

 

Nagerecht

 

Tiramisu met speculaas...8.90